Mator er Gran Recovery and Healths entreprenørvirksomhed, der ejer, istandsætter og vedligeholder alle ejendomme i koncernen. Det er med til at fremtidssikre koncernen for både medarbejdere, beboere og patienter. Mator blev etableret i 2002 og fungerer også som beskæftigelsestilbud i samarbejde med Løvdalens beskæftigelse, som kan benyttes af beboerne i Granhøjens botilbud såvel som borgere fra andre tilbud.

Det er næsten en nødvendighed for virksomheder, der arbejder med specialpsykiatri at eje deres egne bygninger. Simpelthen fordi der er så mange krav til indretningen og faciliteterne, at der ikke findes mange andre anvendelsesmuligheder til bygningerne, end det, vi bruger dem til. Det betyder, at det er meget svært at finde og leje bygninger, som lever op til de præcise og nødvendige krav. Med et entreprenørselskab lige ved hånden kan alle indsatserne i Gran Recovery and Health være sikre på, at bygningerne, vi bor og arbejder i, er flot vedligeholdt og lever op til alt det, de skal.

Vores historie

Mator blev etableret i 2002 og ledes af Torsten Mikkelsen, som er stifter og ejer af Gran Recovery and Health.

Han startede i 1985 sammen med sin kone, Grete Mikkelsen, der i dag er administrerende direktør i koncernen, det første botilbud i Granhøjen. Det blev starten på alt det, som i dag kan kaldes historie.

Én organisation

Læs om koncernen og de forskellige virksomheder, og se hvordan det hele hænger sammen i vores organisationsdiagram.

Samarbejde med Løvdalens beskæftigelse

Mator samarbejder også med Løvdalens beskæftigelse. Det betyder, at beboere fra Granhøjens botilbud eller andre botilbud kan prøve kræfter med forskellige håndværksfag som f.eks. tømrer eller maler. Gennem tiden er der beboere, der både har stået i lære og afsluttet en STU gennem Mator. Kontakt Løvdalens beskæftigelse, hvis du vil høre nærmere om mulighederne for det.

Job i Mator

Hvis du er håndværker og også godt kan lide at arbejde med mennesker, så var det måske noget for dig med et job i Mator? Her leder vi af og til efter menneskekendere med hænderne skruet på, der hvor de gør en forskel.

FØLG OS

© 2024 - Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.