• Meningsfuld beskæftigelse i anerkendende fællesskaber

    Læs mere
  • Botilbud, behandling og beskæftigelse i ét tilbud

    Læs mere

Granhøjen er et af landets ældste, private specialpsykiatriske bo- og beskæftigelsestilbud. Vi har i alt 16 både midlertidige og længerevarende botilbud, som geografisk er fordelt rundt i Odsherred og på Midtsjælland. Dertil samarbejder vi med Løvdalen, som har et stort antal beskæftigelsesmuligheder og Skovhus Privathospital som sikrer hurtig og effektiv psykiatrisk behandling.

Samarbejde med Danmarks største privatpsykiatriske hospital

Vores beboere i Granhøjens Botilbud er sikret stabil hjælp uden ventetid fra psykolog og psykiater samt sikker medicinhåndtering i kraft af et tæt samarbejde med Danmarks største privatpsykiatriske hospital – Skovhus Privathospital.

Viden om psykiatri – hør vores podcast og se et webinar

Vi deler ud af vores viden og diskuterer vores metoder i Specialpsykiatrisk Podcast, som er henvendt til dig, der har berøring med psykiatrien selv, som ansat eller som pårørende.

Når et emne, som vi er dygtige til, har særligt stor interesse for vores kunder, byder vi på online seminar med en af vores specialister.

Det hele er gemt på hjemmesiden for den koncern, Granhøjen er en del af – Gran Recovery and Health.

Menneskesyn, teori og tilgange

Granhøjen har et menneskesyn og nogle tilgange til behandling, der går igen i alt, hvad vi gør. Både botilbuddene og beskæftigelsen, ledelsen og vores almindelige omgang med hinanden. Faktisk hænger det hele sammen.

Teori: det systemiske og det narrative – Begge teorier og behandlingsformer er optaget af sproget og de virkeligheder og muligheder, det kan skabe. Hos os bidrager det bl.a. til vores anerkendende tilgang.

Principper og praksisser – Hos os siger vi, at det er hverdagen der virker. Det er det miljø, du befinder dig i, og de fællesskaber, du er og skal være en del af. Gode relationer kan være det vigtigste skridt på vejen mod recovery.

Specialpsykiatrisk bæredygtige fællesskaber – Hos os betyder bæredygtighed mere end det miljømæssige. Det er en praksis der går igen i alt hvad vi laver – det være i det faglige, økonomiske og det menneskelige.

Seneste nyheder

Nyhedsbrev for november: Bæredygtighed og fællesskab går hånd i hånd

Vi udgiver her Granhøjens nyhedsbrev for november, hvori vi har fokus på FN's verdensmål og på, hvordan vi omsætter vores verdensmålscertificering til forskellige initiativer. Men inden vi deler vores nyudgivne verdensmålsrapport og nyheder om initiativer under verdensmål 3 og 4, vil vi først dele en helt anden nyhed med jer.

Ledige pladser på borderline-området

, ,
Ledige pladser på borderline-området. Se vores tre webinarer og lyt til vores podcastepisoder om emnet.

Vi høster årets frugt med fokus på bæredygtighed og på gode smags- og fællesoplevelser

At Granhøjens bo- og beskæftigelsestilbud ligger i naturskønne omgivelser er ingen hemmelighed. Det er noget, vi både er stolte af, og som vi værner om.

Meningsfuldt job med udviklingsmuligheder

Løvdalen er en del af en stor koncern, der stadig vokser, og vi søger derfor løbende nye medarbejdere inden for en bred vifte af stillinger. Du kan læse mere om vores karrieretilbud og finde alle aktuelle jobs på vores karrieresite. Her kan du også sende en uopfordret ansøgning.

FØLG OS

© 2023 - Gran Recovery and Health

En del af Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 350 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.