I Gran Recovery and Health arbejder vi helhedsorienteret og med det enkelte menneske i centrum for alt, hvad vi foretager os. Med hvert deres fokusområde bidrager alle virksomheder i koncernen til at støtte vores beboere og patienter i at skabe en identitet og en fremtid, der rækker ud over deres udfordringer. Det gør vi ud fra den systemiske og den narrative tilgang og i alle vores principper og praksisser.

Værdier og menneskesyn

Ligeværd, anerkendelse, samarbejde og ansvarlighed præger alt vores arbejde. Du har medansvar for din behandling, når vi arbejder med og hen imod dine mål og drømme.

Systemisk og narrativt

Begge teorier og behandlingsformer er optaget af sproget og de virkeligheder og muligheder, det kan skabe. Hos os bidrager det til vores anerkendende tilgang.

Principper og praksisser

Hos os siger vi, at det er hverdagen der virker. Det er det miljø, du befinder dig i, og de fællesskaber, du er og skal være en del af. Gode relationer kan være det vigtigste skridt på vejen mod recovery.

Bæredygtige fællesskaber

Hos os betyder bæredygtighed mere end det miljømæssige. Det er en praksis der går igen i alt hvad vi laver – det være i det faglige, økonomiske og det menneskelige.

Gran Recovery and Health er her for at lave bedre psykiatri. Bedre i dag end i går. Bedre i morgen end i dag. Hver eneste dag arbejder vi for, at de mennesker, vi arbejder sammen med, har det lidt bedre; bliver lidt bedre til at tage ansvar i eget liv; får en lidt bedre psykiatrisk behandling.

FRA GRAN RECOVERY AND HEALTHS KERNEFORTÆLLING

FØLG OS

© 2023 - Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.