Gense de to første webinarer om borderline

Nu kan du se optagelserne fra de to første webinarer om Borderline. Første webinar handler om borderline og de udfordringer, der kan være ved borderline-problematikkerne, herunder særligt relationsmønstre. I andet webinar bliver vi meget klogere på, hvad der virker inden for behandling af borderline.

Hvad er borderline, og hvordan arbejder man med problematikkerne?

Det var de spørgsmål, vi sammen med Maj-Britt Skødt søgte svar på, da vi den 19. maj og den 2. juni mødtes med webinardeltagere fra hele landet for at blive klogere på borderline-problematikkerne. Webinarrækken tog udgangspunkt i Maj-Britts omfattende erfaring med at arbejde med personer, som kæmper med en borderline-problematik. Det kom der to lærerige formiddage ud af, og vi er glade for, at så mange havde lyst til at deltage.

Hvis du nu sidder og ærgrer dig over, at du ikke nåede med, så frygt ej: vi har optaget begge webinarer, og du kan finde dem og mere information lige her:

På første webinar den 19. maj kan du høre Maj-Britt fortælle om borderline og udfordringerne, og der er særligt fokus på relationsmønstre. På andet webinar den 2. juni dykker Maj-Britt ned i, hvad der virker inden for behandling af borderline, og hvordan man kan arbejde med problematikkerne.

God fornøjelse!