Vi vil gerne bidrage til, at viden om psykiatri skal være tilgængelig og let at tilegne sig. Derfor inviterer vi et par gange om året på et webinar – altså, et online seminar. Efterfølgende gemmer vi materialet her, så det altid er tilgængeligt. Webinarerne afholdes af fagpersoner med særlig ekspertise og erfaring inden for området, og undervisningen vil tage udgangspunkt i Gran Recovery and Healths daglige arbejde på alle vores indsatser og vores tilgang til psykiatrisk arbejde.

Vi vil løbende opdatere denne side, når vi planlægger nye webinarer. Så hold øje her, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at få besked, når der er nye webinarer på vej.

Du er også velkommen til at skrive ind med forslag til webinarer på kommunikation@grh.dk.

Online åbent hus i et botilbud

Vi har netop haft premiere på et nyt koncept, som vi håber på at kunne invitere til flere af efterhånden:
Online Åbent Hus, som denne første gang blev afholdt på Granhøjens Skæve Boliger, et botilbud, der er målrettet borgere med behov for at bo i egen bolig, hvor der er et fast pædagogisk team tilknyttet.

Her kunne man møde Michell, der er nuværende beboer i de Skæve boliger; Frederik Lebjerg, der er faglig pædagogisk konsulent; og Sabine Bech, der er sagsbehandler. Arrangementet varede en halv time, og du kan se eller gense det her.

FØLG OS

© 2023 - Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.