Dokumentation

Koncernen Gran Recovery and Health og alle vores virksomheder er certificerede inden for kvalitetsledelse og FN’s verdensmål. Vi er desuden underlagt en masse tilsyn og instanser og flere af virksomhederne udfører tilfredshedsundersøgelser. Du finder det hele samt persondatapolitikker og whistleblowerordning her.

Kvalitetsledelse

Gran Recovery and Health og alle vores virksomheder er certificeret af DNV efter den internationale standard ISO 9001: 2015, som handler om kvalitetsledelse.

Verdensmål

Gran Recovery and Health og alle vores virksomheder blev i 2021 certificeret i FN’s verdensmål – specifikt verdensmål 3 og 4, som handler om sundhed & trivsel og kvalitetsuddannelse.

Tilsyn og tilfredshed

Vores virksomheder arbejder med mange forskellige tilsyn og lovgivninger. Derudover foretager botilbuddene og privathospitalet tilfredshedsundersøgelser, som vi også linker til her.

Whistleblowerordning

Her finder du vores whistleblowerordning, som er administreret af revisionsfirmaet Deloitte. Ordningen er tilgængelig for både patienter og pårørende, medarbejdere og udenforstående.

Persondatapolitik

Vores kunders, patienters og beboeres privatliv har stor betydning. Vi har selvfølgelig politikker på området for alle typer indskrivninger og kommunikation for alle vores virksomheder.

Cookiepolitik

Vi følger EU’s lovgivning på området på alle vores hjemmesider og selvfølgelig også her. Her kan du læse cookiepolitikken i sin helhed, ligesom du kan finde og ændre i dit samtykke, så tit du vil.