Skovhus Ungeherberg tilbyder et midlertidigt ophold til hjemløse unge i aldersgruppen 18-28 år, som har særlige sociale udfordringer, der gør, at de ikke kan opholde sig i egen bolig. Vi samarbejder med den unge om at etablere en stabil og tryg hverdag med støtte til at fungere socialt. Vi tilbyder et fordomsfrit og trygt miljø, hvor vi afklarer støttebehovet for at flytte i selvstændig bolig.

OBS: Det er IKKE muligt at have hund med på Ungeherberget.

Ungeherberget er fysisk beliggende i to villaer og seks rækkehuse – alle med kort afstand til hinanden. På ungeherberget er der plads til at 17 unge beboere ad gangen. Alle værelser er møbleret med rent sengetøj og håndklæder til dig. De seks rækkehuse er ca. 35 m2, og har eget badeværelse og et mindre køkken.

I begge villaer er der opholdsstue og fælles køkken, hvor der er fælles morgenmad, frokost og aftensmad. I opholdsstuerne er der fjernsyn, spil og mulighed for at lave andre sociale aktiviteter sammen, og computere og gamerpladser som frit kan benyttes.

Kontakt os

Hvis du passer ind i målgruppen hos Skovhus Ungeherberg, så kan du bare møde, så tager vi en snak om, hvilken løsning vi kan tilbyde dig.

Du kan også ringe eller skrive til os på forhånd, hvis du har spørgsmål, som vi kan hjælpe med at afklare. Vi har venligt og kompetent personale på adressen hele døgnet.

Ring: +45 3152 4568
Skriv: ungeherberg@grh.dk

En del af noget større

Læs om koncernen og de forskellige virksomheders historie, og se hvordan det hele hænger sammen i vores organisationsdiagram.

På Skovhus Ungeherberg vægter vi det gode tværfaglige samarbejde højt. Vi samarbejder f.eks. med de unges handlekommuner, jobcenteret, rusmiddel- og behandlingssteder, kriminalforsorgen, praktiserende læger og psykiatriske afdelinger.

Besøg og læs mere på Skovhus Ungeherbergs egen hjemmeside.

Følg med i dagligdagen på Skovhus Herberg og Ungeherbergs egen facebookside.

Job i Gran Recovery and Health?

I Gran Recovery and Health har vi omkring 300 medarbejdere, og vi udvider og specialiserer os løbende. På Skovhus herberg og forsorgshjem, som det også er tilfældet i resten af koncernen, har vi løbende karrieretilbud. Det vil vi meget gerne vise frem, og vi har derfor udviklet en hel karriereside til formålet. Her kan du læse udtalelser fra nuværende medarbejdere, få et indblik i hverdagen og karrieremulighederne. Det er også her, du kan finde aktuelle jobopslag eller sende os en uopfordret ansøgning.

FØLG OS

© 2024 - Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.