Tryghed og stabilitet med vægt på det gode samarbejde
Skovhus Privathospital ligger midt imellem skov og strand ved Isefjorden i Odsherred. Vi går op i gode fysiske rammer og et fagligt veluddannet personale med stor erfaring. Vi er et bredt, tværfagligt team, bestående af psykiatere, psykologer, sagsbehandlere, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, pædagoger, supervisorer, miljø- og familieterapeuter. Vores behandling er helhedsorienteret og tager udgangspunkt i de samme principper og praksisser som resten af koncernens indsatser. Det betyder blandt andet en anerkendende tilgang med udgangspunkt i det systemiske og det narrative.
På Skovhus Privathospital stræber vi efter, at man får én behandlingsansvarlig overlæge, når man bliver indskrevet til et forløb eller behandling hos os. Det sikrer konsistens og tryghed. Derudover lægger vi stor vægt på et godt og tæt samarbejde med pårørende og det nære netværk, som vil blive inddraget, hvis patienten ønsker det. Vi tilbyder også en vifte af supplerende behandling til indskrevede patienter, som kan være et virkningsfuldt supplement til den psykiatriske og eventuelt medicinske behandling.
Psykiatrisk hjælp med minimal ventetid
Skovhus Privathospital blev startet, så beboerne i Granhøjens botilbud havde let og hurtig adgang til den psykiatriske hjælp, de har behov for. Skovhus er stadig ansvarlig for at sikre en høj sundhedsfaglig tilgang og medicinhåndteringen i botilbuddene og bistår med den psykiatriske behandling i forbindelse med behandlingen på Granhøjen. I dag er Skovhus’ hovedafdeling i Nykøbing Sj. og klinikkerne i Aalborg, Lyngby og Holbæk et psykiatrisk hospital for private borgere.
Besøg og læs mere på privathospitalets egen hjemmeside
Se hvordan alle indsatserne og koncernen hænger sammen i vores organisationsdiagram
Podcast om borderline med overlæge Linh Duong
I Gran Recovery and Health producerer og udgiver vi vores egen podcast, og i foråret 2022 udgav vi en episode med overlæge, Ph.D. og speciallæge i psykiatri Linh Duong fra Skovhus Privathospital. Her giver hun os en introduktion til den internationale diagnosemanual i sin 11. form, og hvad den nye udgivelse betød for personlighedsforstyrrelserne og særligt borderline-diagnosen.
Podcasten hedder Specialpsykiatrisk podcast, og du kan lytte til den her på hjemmesiden, eller du kan finde og abonnere på den på din foretrukne podcast-platform.