Ny speciallæge på Skovhus Privathospital

På Skovhus Privathospital er vi både stolte af, og glade for vores kompetente medarbejderstab. De leverer dagligt udredning og behandling af patienter, med stor faglighed og baseret på nyeste viden. Og de samarbejder på tværs af faggrupper, og med patienter og pårørende, for at vi kan tilbyde hver patient og deres pårørende det bedst mulige forløb.

Mød Hanne, der er ny speciallæge på Skovhus Privathospital. Hanne startede den 7. november 2022 og har sin praksis på vores hovedafdeling i Nykøbing Sjælland. Hun har speciale i voksenpsykiatri og har tidligere haft egen praksis. Herudover har Hanne været ansat i distriktspsykiatrien, på psykiatriske døgnafdelinger og i misbrugsbranchen, og har en psykoterapeutisk baggrund. Om stillingen på Skovhus Privathospital siger hun følgende