Medarbejderdag i Gran Recovery and Health

Traditionen tro mødtes medarbejdere og beboere fra hele koncernen til den årlige medarbejderdag i mandags – igen i år, i de smukke omgivelser på Rørmosegård i Nykøbing Sjælland. På Medarbejderdagen vender vi anerkendelsesblikket mod medarbejderne og giver et fælles skulderklap til alle for det foregående års indsats. Og så er det dagen hvor priserne til årets medarbejder og årets anerkendelse uddeles.

Anerkendelse, fællesskab og ligeværd er hjørnesten i koncernen Gran Recovery and Healths fundament og altså til stede i alle dele af vores område: fra Granhøjens botilbud og Løvdalen beskæftigelse, over Skovhus Privathospital og deres krisecenter, herberg og nyåbnede bo- og afhængighedsbehandling, til håndværkerne og dem i administrationen. Vi er alle til stede på Medarbejderdagen, men hvor vi i det daglige arbejde har særligt fokus på mødet med beboere, er det på Medarbejderdagen vendt rundt for en kort stund, og beboere får mulighed for at få sagt de ting, man ofte ikke lige får sagt til hverdag.

I en tale på dagen, fortalte koncernens direktør, Grete Mikkelsen, om traditionen for at afholde Medarbejderdag og nogle af tankerne bag.