Bøger og brochurer

Når der er behov for det, publicerer vi brochurer om vores forskellige behandlingstilbud og andre indsatser. Dem lægger vi tilgængelige her, hvor du også gratis kan downloade direktør Grete Mikkelsens bog Omsorg gør det ikke alene, der giver et indgående indblik i måden Gran Recovery and Health er opstået og drives på.

Bøger og brochurer fra Gran Recovery and Healths indsatser

Direktøren i Gran Recovery and Health, Grete Mikkelsen, giver i denne bog sit bud på, hvordan vi kan skabe beskæftigelse og behandling, der bygger på ligeværd, samarbejde og fællesskab. Hun mener, der er brug for, at vi som samfund forholder os kritisk til den omsorgskultur, som dominerer store dele af socialsektoren i dag. Vi skal samarbejde med borgerne og få dem tilbage i fællesskabet frem for at isolere og leve livet for dem.

Download Omsorg gør det ikke alene som pdf

Lyt til Omsorg gør det ikke alene som lydbog

Meningsfuld beskæftigelse og aktivering

(OBS: Løvdalen hed tidligere REBOA, hvorfor det er det navn, der er anført i kataloget. Det vil ændres, når kataloget udgives på ny.)

FØLG OS

© 2024 - Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.