Direktør for Skovhus Privathospital tiltræder ny bestyrelsespost

I maj 2022 indtrådte direktør for Skovhus Privathospital Kit Helmig Kjærsgaard som bestyrelsesmedlem i Sundhed Danmark – Foreningen af danske sundhedsvirksomheder.

Sundhed Danmark er sat i verden med ambitioner om at skabe synergi imellem de behandlende og de forebyggende sundhedsfremmende virksomheder, og at etablere ét fælles talerør. Herudover arbejder de bl.a. for at skabe et tæt offentlig-privat samarbejde på sundhedsområdet og fremme lovgivning, rammevilkår og initiativer, der forbedrer mulighederne for at drive virksomhed og sikre dialog og samarbejde med beslutningstagere, offentlige myndigheder og andre interessenter.  

I samarbejdet mellem de offentlige og private sundhedsaktører og ikke mindst i psykiatrien er der store tiltag og forandringer i støbeskeen, forandringer som Kit Kjærsgaard har masser at bidrage med fra sin nye bestyrelsespost. Det gælder, når 10-årsplanen for psykiatrien skal implementeres i fremtidige offentlig-private samarbejder, og når der skal udvikles fremtidig kvalitetssikring for privathospitalerne: