Lige nu har vi ledige pladser i afdelingen Granhøjens Botilbud A/S – Få et indblik i dagligdagen og mød afdelingsleder Mehrdad her

Granhøjens Botilbud A/S er en afdeling under Granhøjen, der råder over seks forskellige tilbud – hver med speciale i og målrettet bestemte målgrupper – og lige nu har vi ledige pladser i flere botilbud. For at give et godt indblik i tilbuddene sætter vi i de kommende uger fokus på afdelingen Granhøjens Botilbud A/S. Her vil du møde afdelingens ledelse og blive klogere på, hvem der har glæde af at bo på de forskellige tilbud.

Mehrdad har været afdelingsleder i Granhøjens Botilbud A/S siden 1. november 2022

Kort om botilbuddene

De seks botilbud er geografisk spredt i det nordlige Odsherred. Nogle botilbud ligger i en by og andre i landlige omgivelser. Granhøjens Botilbud kan tilbyde eget værelse med fælles badeværelser og køkken i nogle af botilbuddene og egen bolig i andre. Et enkelt tilbud har begge muligheder. Fælles for tilbuddene er, at beboerne har behov for støtte til at få medicin, økonomi og det sociale liv til at fungere. Der er fokus på at træne Almindelig Daglig Levevis (ADL), som f.eks. rengøring, madlavning og at planlægge indkøb.