Skovhus Privathospital donerer hjertestarter til lokalområde i Vig – og vi vil gerne høre fra dig, hvis du kender et andet sted, hvor det også kan gøre gavn!

Når en person får hjertestop, er hurtig hjælp afgørende, og netop øget tilgængelighed af hjertestartere er med til at sikre, at hjælpen er i nærheden for flere borgere i Danmark. Derfor er vi både stolte over og glade for at kunne fortælle, at Skovhus Privathospital har doneret en hjertestarter til lokalområdet i Vig ved Odsherred Rideklub.

På TrygFondens hjemmeside hjertestarter.dk kan man læse om, hvordan man skal kigge efter for at vide, om en person har fået hjertestop, og hvordan man bruger en hjertestarter. 

På tværs af koncernen har vi flere steder indkøbt og vedligeholder hjertestartere, som lokalbefolkningen også kan benytte, hvis uheldet skulle være ude. Skovhus Privathospital har nu sikret, at endnu en hjertestarter er blevet tilgængelig i Vig området og registreret den på TrygFondens kort over hjertestartere, så den er tilgængelig for alle.