Kom tæt på seks typiske personer fra Granhøjens Botilbud

Mød de seks personprofiler her og bliv klogere på hvem der har glæde af at bo i afdelingen, Granhøjens Botilbud – lige nu har vi ledige pladser.

Katinka er 26 år, ramt af borderline og har en selvskadende adfærd. Hun bor på botilbuddet Vesterbro, en villa beliggende centralt i Nykøbing Sjælland. Mød hende og de fem andre person-profiler fra afdelingen Granhøjens Botilbud nedenor.

De sidste to måneder har vi haft fokus på Granhøjens Botilbud – en afdeling under Granhøjen – hvor vi har præsenteret seks personer-profiler, fra de seks botilbud i afdelingen. I denne nyhed har vi samlet de seks profiler, så du kan blive klogere på hvem der kan have glæde af at bo i de forskellige botilbud. Hvis du har spørgsmål til afdelingens målgrupper, er du altid velkommen til at kontakte vores sagsbehandlerteam.

Vi har også bragt portrætter af ledelsen i Granhøjens Botilbud A/S, hvor du har kunnet møde afdelingsleder, Mehrdad Zamani – der bl.a. fortæller om vigtigheden af samarbejde og medarbejdertrivsel – og faglig pædagogisk konsulent, Diana Parbst – der fortæller om det pædagogfaglige perspektiv, og vigtigheden af faglig bredde i et medarbejderteam.