Specialpsykiatrisk Podcast – Skizofreni, bonusafsnit

Bliv klogere på diagnosen og livet med skizofreni set fra en psykiatrisk og en pædagogisk vinkel i dette sidste af tre afsnit om skizofreni.

Nu kan du lytte til de tre første episoder af anden sæson Specialpsykiatrisk Podcast, der alle handler om skizofreni. Dette afsnit har både en psykiatrisk og en pædagogisk vinkel.

Hvilke lidelser ligner skizofreni, og hvordan kan vi skelne dem fra hinanden? Hvad er forskellen på vrangforestillinger og hallucinationer? Hvordan forløber et typisk forløb for en patient med skizofreni i Danmark, og hvordan ser et forløb ud for de af Granhøjens beboere, som er ramt af skizofreni? Hugo Jørgensen, overlæge og speciallæge i psykiatri på Skovhus privathospital, og Vinni Holst, pædagog og faglig pædagogisk konsulent i Granhøjen, får her en halv time ekstra til at svare på de spørgsmål, der ikke blev plads til i de to første afsnit under temaet skizofreni.

Du kan lytte til podcasten på din foretrukne platform. Husk at trykke ‘abonnér’ på podcasten, så du får besked om nye episoder.

Tekst, klip og tilrettelæggelse: Helene Hansen, Gran Recovery and Health
Musik: Johan Jansen, Planet 9 Media.