Nyt logo samler koncernen

Gran Recovery and Health er vokset støt og stabilt, siden vi i 1985 blev grundlagt som Granhøjens Botilbud. I dag består Koncernen af fem virksomheder: Skovhus Privathospital, Løvdalen Beskæftigelse, entreprenørselskabet MATOR, og koncernadministrationen IS Kilden – foruden Granhøjens Botilbud, naturligvis. For at fremstå samlet, og sikre en kontinuerlig forståelse af koncernen som dén helhed, vi er, har vi derfor opdateret koncernens logo, med farver fra alle virksomhederne.

Samme genkendelige udseende, men flere farver, får nu lov til at pryde koncernens logoer. Fremover vil medarbejdere, samarbejdspartnere og andre der følger med i koncernens arbejde, blive præsenteret for alle virksomheder – i kraft af deres farver – når man er i kontakt med os. Om det er på mail, via vores online platforme, eller i vores trykte materialer. Og hvis du studsede over flertalsformen “logoer”, så er der en forklaring her:

”Der er ganske rigtigt tale om logoer i flertalsform, idet der findes en ’stor’ version med alle elementer som navn, farver og bold; en ’mellem’ version med kun nogle af elementerne: G, farver og bold samt en ’lille’ version, der kun består af bolden – men nu med farver på,” fortæller Helene Hansen, der er teamleder for kommunikationsafdelingen. Hun uddyber: