Skovhus Privathospital afholder løbende førstehjælpskurser i Gran Recovery and Health

Hvert år afholder Skovhus Privathospital kursus for medarbejderne i førstehjælp. På kurset underviser sygeplejegruppen i hjerte-lunge-redning og stabilt sideleje, og alle medarbejdere deltager på skift. I oktober blev kurset afholdt for speciallæger, ledelsen og administrationen på Skovhus Privathospital, og enkelte medarbejdere fra afdelingen Pilehus var også på skolebænken.

Det er et fokuseret hold af speciallæger, ledere og administrative medarbejdere på Skovhus Privathospital, der her modtager undervisning i førstehjælp.

I hele Gran Recovery and Health sætter vi førstehjælp højt. Derfor tilbyder vi både e-læringsforløb til medarbejdere, og alle virksomheder har mulighed for at få en kursusholder fra Skovhus Privathospital ud og undervise fysisk. Og det giver mening for både kursusholder og for dem, der modtager kurset. Mathilde, der er sygeplejerske, og som afholdt dette kursus sammen med sin kollega Rikke, fortæller: