Ungeherberg byder naboer indenfor til åbent hus

Skovhus Ungeherberg holdt i sidste weekend åbent hus for naboer og andre lokale, der var interesserede i at komme indenfor og se ungeherbergets rammer. Dagen var en stor succes. Faktisk så stor, at der ikke helt er nogle af medarbejderne, der har tal på, hvor mange som deltog.

Der er lagt vægt på hjemlig hygge i de nyistandsatte omgivelser på Grundtvigsvej, og det var der mange af de besøgende som også bemærkede ved lørdagens åbent hus-arrangement. 

Men spørger man June Hillestrøm, som er forstander på ungeherberget, så gætter hun på, at omkring 30 naboer fra lokalområdet blev budt på kaffe, kage og sodavand og vist rundt på de tre sideliggende adresser for Skovhus Ungeherberg. Alle meget positive og nysgerrige på at se rammerne, og medarbejderne var efterfølgende glade for den ros, de fik for de hjemlige rammer, de har er indrettet til at huse op til 17 unge i aldersgruppen 18-28.