Jubilæumsportræt Anette 20-års jubilæum

Anette blev ansat i dag for præcis 20 år siden. Der blev i alt ansat ti det år, hvilket rykkede organisationen op på 60 medarbejdere. Der er selvsagt sket meget på 20 år – hvor vi nu er omkring 400 medarbejdere – også meget mere end vi kan nå at have med i Anettes jubilæumsportræt, selvom vi har gjort et ihærdigt forsøg. En rød tråd gennem Anettes tid i Gran Recovery and Health er den særlige måde, vi er sammen på og vores fokus på fællesskaber og bæredygtighed.

En særlig tilgang

Det første Anette fortæller om, som har gjort indtryk på hende, er fra hendes tid i Granhøjen, og er at der er en helt særlig tilgang. Før Anette søgte jobbet, havde hun godt nok læst nogle knap så positive artikler i bl.a. Ekstra Bladet om stedet, men det hun havde taget med sig var, at det lød meget interessant, og hun tænkte, at det kunne vel ikke være så slemt, når stedet havde eksisteret i mange år. Og det fik hun heldigvis bekræftet hurtigt. Anette fortæller selv om flere aha-oplevelser, hvor det udefra kunne se lidt mærkeligt ud, men fordi hun var nysgerrig, opdagede hun at det simpelthen var en anderledes måde at arbejde på. Et eksempel var at hun oplevede at undskylde til en beboer, som netop havde været truende.

Anette startede på botilbuddet Egebjergvej og kom hurtigt derefter til Dalhøjgård. På Dalhøjgård oplevede Anette første gang, at hun blev bedt om at gøre noget, der syntes ulogisk, men som viste sig at virke og derfor også give mening: